ONS ASSORTIMENT

ACTIEF VERGADER-MEUBILAIR

Verhoog de concentratie en productiviteit van iedere vergadering met in hoogte verstelbare vergadertafels, zit-sta krukken, stastoelen en meer!

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM ACTIEF VERGADERMEUBILAIR?

Ken je dat? Een vergadering die te lang duurt waardoor iedereen op een gegeven moment zijn concentratievermogen verliest? De een kijkt steeds op zijn telefoon terwijl de ander uit het raam staart. Dat is natuurlijk erg jammer! Maar wat nu als je vergaderingen korter, effectiever en productiever kunt inrichten met een stand-up? Uit onderzoek blijkt namelijk dat je een vergadering met wel 34% kunt verkorten door staand te vergaderen.

MET ACTIEF VERGADERMEUBILAIR VERHOOG JE DE PRODUCTIVITEIT en efficiëntie van iedere vergadering. Als je vergadert in een actieve houding blijf je scherp, voorkom je dat je wegdroomt en dat komt de groepsactiviteit ten goede! Ben jij toe aan nieuw vergadermeubilair? Kies dan voor de actieve vergaderstoelen en -tafels van Kantoor in Beweging. Daarmee wordt staand of bewegend vergaderen gemakkelijk en leuk!

ZIT-STA KRUKKEN, STASTOELEN EN in hoogte verstelbare vergadertafels. Slechts een greep uit ons assortiment actief vergadermeubilair. Bekijk hieronder alles voor om jouw vergaderingen ook effectief, productief en actief in te richten.

DE VOORDELEN VAN ACTIEF VERGADER-MEUBILAIR

Dankzij een actieve houding breng je werknemers zowel fysiek als mentaal in beweging. Zo houd je niet alleen iedereen scherp tijdens een vergadering, daarnaast zorg je ook voor…

  • Meer groepsactiviteit en -interactie

  • Meer creativiteit en productiviteit

  • Korter en efficiënter vergaderen

NAAST STAAND VERGADEREN bieden we ook divers zittend vergadermeubilair waarmee je toch een actieve en goede zithouding stimuleert.

BEKIJK OOK EENS ONZE MOBILE WORKSTATIONS

Een mobile workstation is een deskbike (bureaufiets) en zit-sta bureau in één. Ideaal voor een actieve vergadering. Laat je creativiteit de vrije loop en bespreek al fietsend targets en nieuwe plannen.

  • Compact
  • Verrijdbaar
  • Volledig instelbaar

BEKIJK WORKSTATIONS
KOM IN BEWEGING

EVEN PROEFZITTEN? BEZOEK ONS TESTCENTER

Wil jij het diverse assortiment actief vergadermeubilair zelf ervaren? Bezoek ons testcenter. Kom langs of maak een afspraak.

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK