ONS ASSORTIMENT

ACTIEVE ZIT-sta KRUKKEN

Vervang je bureaustoel door een actieve zitkruk, zoals een Swopper. De revolutionaire technologie houdt je in beweging achter je bureau en vermindert rug- en nekklachten.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN ACTIEVE ZIT-sta KRUK?

Dankzij een actieve zit- of zit-sta kruk kantel je het bekken en train je de hele dag belangrijke spiergroepen zoals je rugspieren, buikspieren, bekkenspieren en bevorder je je evenwicht. Zo voorkom je een statische houding en blijf je in beweging!

KEN JIJ DE SWOPPER AL? De Swopper is sinds 1997 op de markt en niet meer weg te denken uit een dynamisch en actieve werkomgeving. De Swopper is een unieke zitkruk met 3D-technologie. Doordat de zitkruk geen rug- of armleuning heeft kun je alle kanten op bewegen en neem je automatisch een actieve zithouding aan tijdens het werk.

ACTIEVE EN ERGONOMISCHE KRUKKEN IN ALLERLEI KLEUREN, materialen en formaten. Ideaal voor iedere kantoor- én thuiswerkplek. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

DE VOORDELEN VAN EEN ACTIEVE ZITKRUK

Een actieve zitkruk voorkomt een statische werkhouding waardoor je voortdurend in beweging bent en belangrijke spiergroepen traint.

  • Verminder nek- en rugklachten

  • Verhoog je concentratie
  • Juiste werkhouding dankzij kanteling van het bekken

MET DE EEN ACTIEVE KRUK BLIJF JE IN BEWEGING gedurende de werkdag. Een ander product uit ons assortiment waarmee je een actieve zithouding stimuleert is de VLUV zitbal.

BEKIJK OOK EENS ONZE VLUV ZITBALLEN

De VLUV zitballen zijn een perfecte en welkome afwisseling voor werknemers die veel tijd op hun bureaustoel doorbrengen.

  • Hoogwaardige kwaliteit

  • Prachtig design

  • Ook perfect voor een actieve thuiswerkplek

BEKIJK VLUV ZITBALLEN
KOM IN BEWEGING

EEN SWOPPER 14 DAGEN OP PROEF?

Wil jij de Swopper of een van onze andere actieve krukken zelf ervaren? Vraag een proefplaatsing aan bij jou op kantoor!

VRAAG EEN PROEFPLAATSING AAN