CREËER EEN GEZONDE THUISWERKPLEK OP MAAT

De gemiddelde thuiswerkplek voldoet niet aan de ergonomie richtlijnen. Juist in deze tijd is een goede werkomgeving van groot belang voor vitale en gelukkige medewerkers. Onze Thuiswerkshop helpt organisaties bij het creëren van een gezonde thuiswerkplek voor medewerkers.

ERGONOMIE

Een ergonomische werkhouding voorkomt klachten aan rug, nek, schouder en pols waardoor medewerkers inzetbaar blijven. Daarnaast zorgt de afwisseling in werkhouding ervoor dat de stofwisseling en bloedsomloop op gang blijven en bevordert het de productiviteit.

 

HOE WERKT ONZE THUISWERKSHOP?

1. ADVIES

Op basis van jullie wensen stellen onze adviseurs een gevarieerd assortiment producten samen voor een actieve en ergonomische thuiswerkplek. Dit assortiment wordt aan alle medewerkers aangeboden in een voor de organisatie gepersonaliseerde Online Thuiswerk-webshop.

2. KIEZEN

In de Online Thuiswerkshop stellen medewerkers op basis van hun wensen en een door de organisatie bepaald budget zelf een thuiswerkplek samen. Ze hoeven hiervoor niets zelf voor te schieten of te declareren.

3. LEVEREN

Over het logistieke gedeelte hoeft je je geen zorgen te maken. Wij zorgen dat alle producten bij de medewerkers thuis worden afgeleverd én ingesteld zodat zij direct aan het werk kunnen op hun nieuwe gezonde thuiswerkplek.

4. NAZORG

Ook na de levering blijven we jou en je medewerkers ontzorgen en ondersteunen. Zo zijn er op jullie gepersonaliseerde Thuiswerk-winkel ergonomie- en instructievideo’s te vinden en kunnen je medewerkers altijd bij ons terecht met vragen over hun thuiswerkplek en actief werken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Laat een opmerking achter