Kantoor in Beweging en Werk Atleet

40% van de Nederlanders beweegt te weinig in deze tijd. Tijd voor actie, vonden Boris van Kantoor in Beweging en Jeroen van Werk Atleet. Daarom slaan beide bedrijven de handen ineen voor optimale vitaliteit op de (thuis)werkvloer.

Goede werkhouding én voldoende bewegen

Boris: “We krijgen bij Kantoor in Beweging steeds vaker bredere vitaliteitsvraagstukken van bedrijven. Want naast een ergonomische en afwisselende werkhouding is voldoende beweging tijdens de werkdag erg belangrijk om je medewerkers fit en vitaal te houden. Werk Atleet maakt vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven met aandacht voor: beweging, voeding, stress, slaap, mindset en werkgeluk. Een samenwerking met Werk Atleet is daardoor de perfecte, en eigenlijk heel logische, aanvulling op onze dienstverlening. Nu kunnen we beter voorzien in de bredere vitaliteitsvraagstukken van onze klanten. En wat dacht je van het bedenken van een leuke work-out of energizer voor tijdens de werkdag met bijvoorbeeld de VLUV zitbal of de deskbikes? Dat is aan Werk Atleet wel besteed!”

Een 40-urige werkweek is net topsport

Jeroen: “Wij zien werknemers als atleten. Een 40-urige werkweek is net topsport. Om optimaal te presteren op je werk moet je – net als een topsporter – goed voor jezelf zorgen. Denk aan voldoende rust, goed eten, bewegen en de juiste mindset. Sinds 2017 helpen we bedrijven dit te bereiken met onder andere masterclasses, sportsessies en coachingsessies. Normaal op locatie, nu ook veel digitaal. Maar, hoe jammer is het als je lekker sport en goed eet en vervolgens 8 uur per dag werkt in een ongezonde houding? Kantoor in Beweging kan onze masterclasses aanvullen met hun ergonomische kennis en onze klanten voorzien van het juiste thuiswerk-/kantoormeubilair tegen een leuke prijs. Zo verrijken we elkaars dienstverlening en bieden we meer toegevoegde waarde voor de klant.”

Meer weten?

Wil jij meer weten over de samenwerking tussen Kantoor in Beweging en Werk Atleet? Of wil je zelf aan de slag om de vitaliteit bij jou op de (thuis)werkvloer te vergroten? Neem dan gerust contact met ons op via 073 737 0335 of info@kantoorinbeweging.com.

Laat een opmerking achter