ONS ASSORTIMENT

DESKBIKES

Fietsen terwijl je werkt. Het kan! Breng meer plezier én beweging in je dag met een deskbike. Ideaal in combinatie met een zit-sta bureau.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN DESKBIKE?

Meer dan de helft van de Nederlanders beweegt te weinig. We rijden met de auto naar het werk, zitten de hele dag in een bureaustoel en rijden aan het eind van de dag weer naar huis om op de bank te ploffen. Sommige kantoormedewerkers halen hun dagelijkse beweging enkel uit het lopen van en naar de printer, koffieautomaat en toilet. Want zeg nu eerlijk? Wie heeft er na een lange werkdag nog voldoende energie voor een rondje hardlopen of bezoekje aan de sportschool?

MAAR WAT NU ALS JE VOLDOENDE KUNT BEWEGEN TERWIJL JE WERKT? Het kan heel eenvoudig met de deskbike (bureaufiets). De deskbike biedt een zeer toegankelijke en effectieve manier om meer te bewegen op het werk. Door te fietsen achter je zit-sta bureau kom je in een mum van tijd aan je dagelijkse hoeveelheid beweging. Daarnaast is de fiets in verschillende kleuren en maten beschikbaar, hierdoor is er voor ieder wat wils en is werken aan je gezondheid gemakkelijker dan ooit.

DANKZIJ DE DESKBIKE kom je in een mum van tijd aan je dagelijkse hoeveelheid beweging. Kies voor een deskbike, compacte crosstrainer of mobile workstation (zit-sta bureau en deskbike in één).

DE VOORDELEN VAN EEN DESKBIKE

Naast meer beweging zorgt de deskbike ook direct voor een rechte en goede zithouding.

  • Verbrand calorieën

  • Werk aan je conditie

  • Vergroot de zuurstoftoevoer naar de hersenen

DESKBIKES COMBINEER JE PERFECT met een zit-sta bureau. Met een werkblad op hoogte heb je voldoende ruimte om al fietsend achter je bureau te zitten.

BEKIJK OOK EENS ONZE CROSSTRAINER

Heb je geen verstelbaar zit-sta bureau? Dan is de compacte crosstrainer ideaal. Deze plaats je namelijk gemakkelijk voor je bureaustoel onder een standaard bureau.

  • Compact

  • Past onder ieder bureau

  • Verschillende weerstandsniveaus

BEKIJK DE CROSSTRAINER
KOM IN BEWEGING

EVEN PROEFFIETSEN?
BEZOEK ONS TESTCENTER

Wil jij de deskbike, crosstrainer of mobile workstation zelf ervaren? Bezoek ons testcenter. Kom langs of maak een afspraak.

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK