ONS ASSORTIMENT

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

Bekijk hier ons assortiment actieve en ergonomische bureaustoelen voor een actieve zithouding en juiste ondersteuning.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL?

Als je zo’n 8 uur per dag zittend werkt is het enorm belangrijk dat je een goede zithouding hebt. Als je dat niet doet zijn nek-, rug en schouderklachten vaak het gevolg. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Maar wat ís nu precies een goede zithouding? En misschien nog wel belangrijker… hoe zorg je voor een goede zithouding

TRADITIONELE BUREAUSTOELEN BIEDEN VAAK NIET GENOEG ONDERSTEUNING. En dat is ook niet gek, want… ieder lichaam is anders. Daarom verschilt de juiste ondersteuning ook per persoon. Een ergonomische bureaustoel is perfect afstelbaar voor ieder lichaamstype. Denk aan de hoogte van het zitvlak en hoek van de rugleuning.
Meer lezen

HET VERSCHIL TUSSEN EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL EN EEN ACTIEVE BUREAUSTOEL. Wist je dat er naast bureaustoelen met een ergonomisch design, ook actieve bureaustoelen zijn? Deze stoelen zijn niet alleen ergonomisch verantwoord, maar kenmerken zich door een revolutionaire technologie waardoor je meer beweegt én een actieve zithouding aanneemt. Het zitvlak van een actieve bureaustoel beweegt namelijk 360º met je mee dankzij de speciale veertechniek. Niet alleen van voor naar achter, maar ook van links naar rechts én van boven. Vooral de zijwaartse beweging is zeer effectief om rug- en andere klachten te voorkomen en verminderen.

Nieuwsgierig? Bekijk dan eens onze 3DEE bureaustoel of Ergo Balance bureaustoel!

EEN ACTIEVE / ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL IS EEN MUST voor iedereen die zittend werkt. Ons assortiment bestaat uit verschillende actieve en ergonomische bureaustoelen van hoogwaardige kwaliteit, volledig instelbaar en aanpasbaar.

DE VOORDELEN VAN EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL

Dankzij het ergonomische ontwerp biedt een actieve / ergonomische bureaustoel niet alleen de juiste ondersteuning en comfort. Je neemt daarnaast ook meteen een actieve zithouding aan met als resultaat…

  • Betere bloedsomloop

  • Hogere productiviteit

  • Minder rug-, nek- en schouderklachten

NAAST ACTIEVE BUREAUSTOELEN hebben we een divers assortiment actieve zitkrukken.
Dankzij een actieve zitkruk blijf je in beweging en verminder je nek- en rugklachten.

BEKIJK OOK EENS ONZE ACTIEVE ZITKRUKKEN

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Swopper. Deze actieve zitkruk is een echte eyecatcher die dankzij dezelfde revolutionaire technologie als de 3DEE en Ergo Balance Bureaustoel zorgt voor een actieve zithouding.

  • Afwisselende zithouding

  • Prachtig design

  • Verhoogde concentratie

BEKIJK ACTIEVE ZITKRUKKEN
KOM IN BEWEGING

ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL 14 DAGEN OP PROEF?

Wil jij de kwaliteit van onze actieve en ergonomische bureaustoelen zelf ervaren? Vraag een proefplaatsing aan bij jou op kantoor!

VRAAG EEN PROEFPLAATSING AAN