ONS ASSORTIMENT

ERGONOMISCHE HULPMIDDELEN

Verminder of voorkom veelvoorkomende gezondheidsklachten in de nek, rug, pols of hand met de juiste ergonomische hulpmiddelen.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM ERGONOMISCHE HULPMIDDELEN?

Je werkplek ergonomisch instellen is essentieel om lichaamsklachten te voorkomen of te verminderen. Als je laptop of beeldscherm niet op de juiste hoogte staat, kan dit al gauw nek- en schouderklachten veroorzaken. Daarnaast kan en ergonomisch toetsenbord of muis een enorme uitkomst bieden voor mensen met arm-, pols- of handklachten.

EEN LAPTOPSTANDAARD EN MONITORARM ZORGEN dat je eenvoudig je scherm op de goede hoogte kunt brengen. Een verticale muis en ergonomisch toetsenbord zorgen voor minimale spierspanning in de hand, pols en onderarm. Kantoor in Beweging heeft een divers assortiment ergonomische hulpmiddelen. Mis je iets? Laat het ons weten!

OP ZOEK NAAR EEN ERGONOMISCHE MUIS, TOETSENBORD, monitorarm of laptopstandaard? Neem gerust een kijkje in ons assortiment ergonomische hulpmiddelen.

DE VOORDELEN VAN ERGONOMISCHE HULPMIDDELEN

Wanneer je je (thuis)werkplek ergonomisch inricht neem je automatisch een gezonde werkhouding aan. Op deze manier…

  • Verminder of voorkom je veelvoorkomende lichaamsklachten

  • Vergroot je de duurzame inzetbaarheid van medewerkers

  • Voorkom je verzuim

BENIEUWD HOE ERGONOMISCH JE WERKPLEK(KEN) nu is/zijn ingericht? Er komt nogal wat kijken bij het instellen van je werkplek volgens de ergonomische richtlijnen. Wij adviseren je graag of komen bij je langs voor een werkplekcheck.

VRAAG EEN WERKPLEKCHECK AAN

We inventariseren je behoefte en eventuele gezondheidsklachten. Uiteraard vergelijken jouw werkplek met de richtlijnen voor een goede en ergonomische werkplek. Daarna geven we passend ergonomisch advies.

  • 1 – Afspraak

  • 2 – Scan

  • 3 – Advies

  • 4 – Actie

WERKPLEKCHECK AANVRAGEN
KOM IN BEWEGING

EVEN UITPROBEREN?
BEZOEK ONS TESTCENTER

Wil jij de ergonomische toetsenborden, laptopverhogers en computerschermstandaarden zelf zien en ervaren? Bezoek ons testcenter. Kom langs of maak een afspraak.

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK