ONS ASSORTIMENT

LOOPBANDEN

10.000 stappen per dag behalen wordt een eitje met een loopband op kantoor. Werk rustig door terwijl je wandelt achter je bureau.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN LOOPBAND?

Geen tijd (of zin) om na het werk een rondje te wandelen, joggen of hardlopen? Combineer je dagelijkse lichaamsbeweging met een zakelijk telefoontje of het beantwoorden van e-mails bijvoorbeeld.

MET EEN LOOPBAND HAAL JE EENVOUDIG 10.000 STAPPEN PER DAG. Daarnaast bevorder je de stofwisseling, bloedsomloop en zuurstoftoevoer naar de hersenen. Zo verhoog je je concentratie en productiviteit, laat die goede ideeën maar komen!

KIES VOOR EEN LOSSE LOOPBAND OF WALK DESK en start direct met bewegend en dynamisch werken. Wissel zittend en staand werken af met een paar kilometer op de loopband voor het beste resultaat.

DE VOORDELEN VAN EEN LOOPBAND

Niet alleen combineer je kantoorwerk op efficiënte wijze met voldoende lichaamsbeweging, je vergroot ook je concentratie en creativiteit en geeft je energielevel een boost.

  • Verbrand meer calorieën

  • Bevorder je stofwisseling

  • Bevorder zuurstoftoevoer naar de hersenen

LIEVER FIETSEN IN PLAATS VAN WANDELEN? Kies dan voor een deskbike, crosstrainer of mobile workstation (deskbike en zit-sta bureau in één).

BEKIJK OOK EENS ONZE DESKBIKES

Dankzij de deskbike kom je in een mum van tijd aan je dagelijkse hoeveelheid beweging en neem je direct een gezonde zithouding aan.

  • Diverse maten en kleuren

  • Houd prestaties bij via Deskbike app
  • Ideaal in combinatie met een zit-sta bureau

BEKIJK DESKBIKES
KOM IN BEWEGING

EVEN PROEFLOPEN?
BEZOEK ONS TESTCENTER

Wil jij de loopbanden of walk desks zelf ervaren? Bezoek ons testcenter. Kom langs of maak een afspraak.

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK