ONS ASSORTIMENT

VLUV ZITBALLEN & zitkussens

De stijlvolle VLUV zitballen zorgen direct voor een rechte en actieve zithouding. Ideaal om nek-, rug- en bekkenspieren te trainen.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN VLUV ZITBAL?

Voor een gezonde werkhouding wissel je minstens iedere 30 minuten van zithouding. Zo verbeter je de doorbloeding, gaat er meer zuurstof naar de hersenen en voorkom of verminder je veelvoorkomende lichaamsklachten zoals nekpijn en rugpijn. Verruil je bureaustoel daarom regelmatig voor een actieve zitoplossing zoals de VLUV zitbal.

EEN ZITBAL IS EEN GOEDE AANVULLING OP IEDERE (THUIS)WERKPLEK. Ga lekker zitten op deze oppompbare zitbal met ergonomisch design. Je zult zien dat je automatisch een rechte houding aanneemt. Hierdoor stimuleer je je bloedsomloop en train je je rug-, bekken- en nekspieren. Daardoor word je een stuk creatiever en productiever. Ideaal dus voor een creatieve brainstormsessie!

DE VLUV ZITBAL IS EEN ECHTE EYECATCHER.  De VLUV zitbal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. En dankzij het hoogwaardige materiaal een duurzame keuze.

DE VOORDELEN VAN EEN VLUV ZITBAL

Verruil je bureaustoel 1 tot 3 uur per dag voor een actieve zitbal. Zo verminder en voorkom je klachten als rugpijn en nekpijn!

  • Verbeter je zithouding

  • Vergroot je concentratievermogen en creativiteit

  • Train belangrijke spiergroepen

DE VLUV ZITBAL STIMULEERT een afwisselende werkhouding en past in een actieve (thuis)werkplek. Een ander product dat een afwisselende werkhouding stimuleert is de Swopper.

BEKIJK OOK EENS ONZE SWOPPERS

Een Swopper is een comfortabele ergonomische zitkruk met innovatieve 3D-technologie. Dankzij deze revolutionaire technologie zit je nooit stil. Zo blijf je in beweging en train je onbewust belangrijke spiergroepen.

  • Innovatieve 3D-technologie

  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Onmisbaar in een actieve werkomgeving

 

Je vindt de Swoppers bij onze actieve zitkrukken.

BEKIJK SWOPPERS
KOM IN BEWEGING

EVEN PROEFZITTEN?
BEZOEK ONS TESTCENTER

Wil jij de VLUV zitballen of een van onze andere actieve zitoplossingen zelf ervaren? Bezoek ons testcenter. Kom langs of maak een afspraak.

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK