ONS ASSORTIMENT

ZIT-STA BUREAUS

Kies voor de elektrisch verstelbare zit-sta bureaus en merk de gezondheidsvoordelen van een afwisselende werkhouding gedurende de werkdag.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN ZIT-STA BUREAU?

“Zitten is het nieuwe roken”. Een kreet die je vast eerder hebt gehoord. Maar wat maakt zittend werken nu precies zo slecht voor de gezondheid? Diverse onderzoeken tonen aan dat zodra je langer dan 30 minuten zit, je lichaam op “pauze-stand” gaat. Wanneer je langer dan 4 uur per dag zit heeft dat directe gevolgen voor je stofwisseling en bloedsomloop. Dit vergroot de kans op diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten.

KIES DAAROM VOOR VOLDOENDE AFWISSELING gedurende de werkdag. Een zit-sta bureau biedt hier bij uitstek de oplossing. Dankzij het in hoogte verstelbare werkblad kun je zittend werken gemakkelijk afwisselen met staand werken. Combineer met een loopband of deskbike (bureaufiets) en blijf eenvoudig in beweging tijdens je werkdag.

EEN ZIT-STA BUREAU maakt het afwisselen tussen zittend en staand werken gemakkelijker dan ooit. Neem een kijkje in ons assortiment elektrisch verstelbare bureaus.

DE VOORDELEN VAN EEN ZIT-STA BUREAU

Het grootste voordeel van een zit-sta bureau is de afwisseling in je werkhouding. Pas de hoogte van je werkblad gemakkelijk aan en voorkom langdurig zittend werken.

  • Vergroot de zuurstoftoevoer naar de hersenen

  • Voorkom vermoeidheid

  • Verminder de kans op overgewicht, diabetes II en hart- en vaatziekten

ONZE ZIT-STA BUREAUS ZIJN ER IN DIVERSE VARIANTEN. Kies voor een elektrisch verstelbaar frame, een extra groot werkblad, diverse frame- en werkbladkleuren.

BEKIJK OOK EENS ONZE DESKBIKES

Combineer een zit-sta bureau met een loopband of deskbike (bureaufiets) óf kies voor een mobile workstation: een zit-sta bureau en deskbike in één.

  • Compact

  • Verrijdbaar

  • Volledig instelbaar

BEKIJK DESKBIKES
KOM IN BEWEGING

EVEN PROEFSTAAN?
BEZOEK ONS TESTCENTER

Wil jij de kwaliteit van onze zit-sta bureaus zelf ervaren? Kom langs of maak een afspraak.

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK